Metaalproducten

Wij produceren of kopen producten in om ze later naar uw wensen te bewerken of samen te stellen. Hiervoor gebruiken wij de volgende processen:

Plaatwerk

Plaatwerk is een belangrijk onderdeel van ons leveringsprogramma. Elke gewenste metaalsoort kunnen wij voor u bewerken. Door het geavanceerde en uitgebreide machinepark van onze partners produceren wij elk gewenst plaatwerkproduct op de meest efficiënte wijze. Dankzij goed opgeleide medewerkers, gecombineerd met de laatste stand in de techniek, ondervinden wij een hoge waardering voor de prijskwaliteitsverhouding die wij hanteren.

Tevens kunnen wij voor de afwerking zorg dragen, bijvoorbeeld voor natspuiten of poeder coaten. De processen die wij voor kunnen uitvoeren zijn de volgende:

  • Plasmasnijden
  • Watersnijden
  • Ponsen
  • Buigen
  • Dieptrekken

Draaiwerk

Naast plaatwerk zijn draai- en freeswerk voor Gaudium-Magis een belangrijke pijler van bestaan. Door de diversiteit van onze partners kunnen wij producten leveren van enkele millimeters tot een doorsnede van 4,5 meter. Door de juiste prijs kwaliteitsverhouding zijn wij uitstekend in staat grote series producten voor u te vervaardigen. Vanwege de interessante loonkosten component en de lage overhead zijn kleinere aantallen prijstechnisch zeer aantrekkelijk.

Constructiewerk

Wij kunnen voor u metalen constructies produceren en assembleren in de door u gewenste uitvoering. Gaudium-Magis levert halffabricaten maar levert ook gehele eindproducten. Onze engineers denken tevens mee over de beste productiewijze van het product. Indien gewenst organiseren wij ook engineeringscapaciteit waardoor een nog betere samenwerking ontstaat tussen fabrikant en afnemer. Het eindproduct is een resultante van het beste van alle bedrijven in schakels tussen grondstof en eindproduct.

Samenstellingen

Naast onze mogelijkheden om metalen te betrekken bij onze partners, heeft één van onze zusterondernemingen de mogelijkheid om deze in elkaar te zetten en op te slaan in Nederland. Graag nemen wij u deze zorg uit handen zodat u alle tijd en mogelijkheden heeft om uw klant zo goed mogelijk van dienst te zijn dan wel uw marktaandeel kunt vergroten.

Mede door de jarenlange ervaring van de collega’s binnen in onze onderneming, leveren wij elke klant de gewenste kwaliteit metaalproducten tegen een beter dan marktconforme prijs. Wij zijn actief in de volgende branches:

  • Olie industrie
  • Maritiem
  • Food industrie
  • Machinebouw
  • Agrarische sector

Meer informatie? Neem contact met ons op via de contactpagina.