Inkoopondersteuning

Wij kunnen alles voor u importeren en exporteren naar de door u gewenste locatie. Wij hanteren nauwgezet het “just in time delivery” principe, zodat u uw product altijd op het juiste moment ter beschikking hebt. Wij hebben door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd in diverse branches. Voor verschillende relaties kopen wij ook in buiten onze core business.

Import & Export

Collega’s binnen Gaudium-Magis hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan in de in- en verkoop binnen diverse branches, zoals de olie industrie, machinebouw en bouwnijverheid. Ook hebben wij daar contacten met clientèle gelegd waar we nog altijd connecties mee hebben. Dankzij onze contacten kunnen wij u uitstekende kwaliteitsproducten leveren.

Uitbesteden

Uitbesteden is voor steeds meer bedrijven de manier om kosten te verlagen. Zijn de kosten van verpakken te duur, heeft u zelf geen ruimte meer voor de opslag van uw goederen of wilt u zich als bedrijf op andere activiteiten focussen? Dan biedt Gaudium-Magis u de oplossing. Gaudium-Magis heeft alle middelen in huis om alle voorkomende manieren van verpakken uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan onder andere het afvullen van droge en vloeibare producten of het sealen & krimpen van producten. Daarnaast kunnen wij producten voor u sorteren, omlabelen en stickeren. Hiernaast bieden wij de mogelijkheid tot de opslag van uw producten. Wij nemen u, indien gewenst, al dat werk op deskundige wijze uit handen.

Werken op locatie

Wanneer u handen tekort heeft, is het natuurlijk fijn als er goedkoop maar geschoold personeel paraat staat om u bij te springen. Gaudium-Magis heeft de beschikking over een grote groep personeel die u kan helpen met verschillende en uiteenlopende opdrachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Verpakken
  • Omlabelen
  • Stickeren
  • Sorteren
  • Assembleren

Wij hebben de beschikking over personeel dat full- of parttime bij u in dienst kan komen. Dit kan op projectbasis zijn, maar ook voor een bepaalde tijd. Denk hierbij aan een tijdelijk overname van het personeel. Zo kunt u verzuim opvangen of uw afdeling ondersteunen met ons personeel.

Meer informatie? Neem contact met ons op via de contactpagina.