cut useless part of essay dragons teeth one page essay help me write a paper expository essay 4th grade

Bedrijf

Wij helpen u naar de beste oplossing!

Het vinden van een kwalitatief goede en betrouwbare leverancier, die levert tegen een goede prijs: dat is een grote opgave. Maar, wanneer u deze leverancier heeft gevonden, zal u hier alleen maar profijt van hebben. Wij kunnen u hierbij helpen!

Wij zijn Gaudium-Magis. Wij hebben veel kennis op het gebied van inkoop, maar houden ons met meer bezig. Zo kunnen wij u bedienen op het gebied van inkoopondersteuning, metaalproducten en hydraulische slangen. Vanuit ons kantoor in Alblasserdam helpen wij u graag bij het vinden van de juiste inkooppartner, het juiste product of de juiste dienst.

Ondervind de voordelen van een goed georganiseerde inkoop

Bij veel bedrijven is de inkoopafdeling lager gewaardeerd dan de verkoopafdeling. Maar waarom?

Wij van Gaudium-Magis vinden dat kostenbeheersing en kostprijsverlaging veel meer prioriteit moet hebben. Hier ligt immers een stuk van de opbrengst. Wij helpen u desgevraagd in het analyseren en specificeren van uw inkoopvraagstukken. Dat neemt u de zorg van het inkopen uit handen en verzekert u van een maximaal kostenbesparende aanpak. Hiernaast heeft een goed georganiseerde inkoop meer voordelen. Denk eens aan het verbeteren van uw concurrentiepositie en een betere risicobeheersing.
Wij hebben ervaring binnen de inkoop in zowel de private- als de publieke sector. Dat geeft vertrouwen. U kunt tenslotte als ondernemer niet overal mee bezig zijn. Verder putten wij uit een uitgebreid netwerk van inkopers op diverse niveaus die u verder kunnen helpen in het vinden van de juiste oplossing.

Om een betere indruk te krijgen kunt u op onze website meer te weten komen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Meer informatie? Neem contact met ons op via de contactpagina.